[[TitleIndustry]]

Električni grijač vatre

Date:Oct 24, 2016

Električni grijač radi i živi u korištenju uređaja, kao što su peći, električno glačalo, električna glačala, električne grijalice, električne peći su električno grijanje opreme.

Električni grijač je izrađen od nikal-krom legura otpor žice, temperatura do 800 ° c ili više. Kao snaga grijača je veća, ako korisnici ignorant sigurnost, pozar se dogadaju u bilo kojem trenutku.

Električni grijač požari nastaju zbog: jedan je na vlast gore električni grijač na su zapaljive ili postavljeni u neposrednoj blizini zapaljivih materijala, požar u visokom temperaturom pečenja za dugo vremena. Drugo, električni grijači nisu instalirani utikač, žice direktno u utičnicu, tako lako izazvati kratki spoj i požar. Treće, korisnici ostavite grijač Uključi ne odstranjuje, predugo, što je rezultiralo u pregrijan električni grijač, susjedna zapaljivih materijala zapaliti i izazvati požar. Četiri žice otpor puta Popravljen i dalje koristiti, može uzrokovati preopterećenja kruga i izazvati požar.

Stoga, kada se koristi zapaljive i eksplozivne tvari ne treba stavljati u blizini grijača, morate održavati na sigurnoj udaljenosti. Električni grijač mora biti postavljen na Toplinska vodljivost materijala negorive baze; sigurnosno zatvaranje električni grijač žice električnih grijača kapacitet zahtjeva koji mora biti prekoračen, industrijska struja grijač pod svim okolnostima za razdvajanje krugova. Žica utikač mora biti instaliran, niti može biti uključen izravno u utičnicu starenje električni grijač loma žice treba zamijeniti, osigurač električni grijači nisu instalirane u sklop ne smije se koristiti; Električni grijači se mora koristiti s pažnjom, ostavite ih prekinemo, u upotrebi, u slučaju nestanka struje, ali također treba biti utikač van, donand #39; t zaboraviti. Za višestruke popravak žica otpora, najbolje je više nije u upotrebi, trebali biste zamijeniti novi otpor žice. Zapaljive i eksplozivne tvari strogo zabranjena za grijanje električnih sušilica; električna pećnica temperatura upravljački uređaj mora osigurati da temperatura nije previsoka, može spriječiti dugo pečenje vrijeme.


Par: Prednost što električni grijač

Sljedeći: Kratak uvod u otpornona električni grijač