[[TitleIndustry]]

Ekstruder vijak održavanja

Date:Jan 15, 2019

Poslije jeekstruder vijakje staviti u proizvodnju, proizvodnju snage volje postupno promjena i smanjenje neznatno zbog korozije plin i rastaljenog materijala i dugoročno funkcioniranje dinamičkog opterećenja. . U normalnim operacija, ističe se oprema treba biti održavana i održava. Namjera je proširiti radni vijek opreme tako da svoje poslovne funkcije i proizvodnju energije može održavati normalno stanje za dugo vremena. Osigurati stalan rast tvrtke ekonomske efikasnosti.


Održavanje ekstruder je podijeljena na svakodnevno održavanje i redovno održavanje. Operacija sadržaj svakodnevno održavanje ekstruder je radni postupak pravila i operacija mjere opreza u ekstruder proizvodne operacije i operator moraju pažljivo izvršiti. (Bilješka ovdje: operater treba slijediti princip rada ekstruder vijak)


Ekstruder može redovito održavati i održavana prema opterećenja i radno vrijeme ekstruder. Općenito, s njime možete raditi popravak regler i opreme operatora svaki 6 mjeseci ili godinu dana. Operacija sadržaja su kako slijedi:


1Sweep, brisanje ulje na svim dijelovima ekstruder i prašinu u električni upravljački okvir.


2 Disassemble zupčanik prijenosa reduktor, imajući žlijezda, kontrolirajte nositi svaki prijenos komad; promatrati promjene kvalitete ulja za podmazivanje i čine iznos od nafte u vrijeme; Ako ulje sadrži više nečistoća, to bi trebao biti filtrirane ili zamijenjeni.


3 istrošene zupčanici trebaju mapirati i ležajeve treba biti zabilježeno. Nakon operacije, rezervni dijelovi proizvodnje ili nabave plan bi trebao predložiti i vrijeme treba se dogovoriti za popravak i zamjenu.


4 provjerite klinasti remen nositi stanje i podesite udaljenost centar V-remen opreme (zahtijeva da klinasti remen pogona operacija je važno i odgovarajuće); Ako je V-remen nositi teške, to treba zamijeniti.


5 provjerite nosite barel i vijak. Unutarnje površine cijevi i vanjskog opsega vijak nit imaju blagi ogrebotina i trenje maraka. Oni može biti temelj dobro ulje kamen ili pijesak dobro krpom postići ravnim podmazivanje. Cijev je obrađeni, a vijak rad površini (unutarnji promjer unutarnji cilindar i vanjski promjer vijka) mjerne skale.


6 otkrivanje, za provjeru temperatura bačve (mjerena Merkur termometar) i pojavu temperatura vrijednost pogreške kako bi se osiguralo ispravno funkcioniranje ekstruder radna temperatura procesa.


7Adjust i eksperiment s raznih sigurnosnih alarma uređaja kako bi se osigurala pouzdanost i točnost svog poslovanja.


8 ček i test da li različite infuzija retke (vode, plina i maziva ulja) su glatki, popravak i bager curenje i blokiranje dijelova.


9 provjeriti da li je jaka veza svakog dalekovoda, i da li sigurnost uzemljenja zaštitu električni upravljački okvir i opreme je jak.


10 provjerite eksperimentalni grijanje oprema, rashladni ventilator i sigurnost pokriva rad u ispravnu orijentaciju i obavljati potrebne uređaj korekcije kako bi se osiguralo da ekstruder vijak može raditi ispravno i učinkovito.


Par: Predostrožnosti za operacije proizvodnje vijaka ekstrudera

Sljedeći: Mjere za dugoročnu isključivanja injection moulding stroj vijak