[[TitleIndustry]]

Obnavljanje vijčanog stroja za zavrtanje i poliranje treba obratiti pažnju na tri točke

Date:Jun 11, 2019

1. Kako biste izbjegli ogrebotine i opekotine na površini obratka, posebnu pažnju morate posvetiti poliranju sa # 1200 i # 1500 brusnim papirom. Stoga je potrebno opteretiti lagano opterećenje i polirati površinu metodom poliranja u dva koraka. Prilikom poliranja sa svakim tipom brusnog papira, treba ga polirati dva puta u dva različita smjera, pri čemu se svaka rotacija kreće između 45 ° i 90 °.

2. Prilikom prelaska na različite vrste šmirglara, smjer poliranja treba mijenjati sa 45 ° na 90 °, tako da se može razlikovati sjena pruge koju ostavlja poliranje nekadašnjeg tipa šmirgla. Prije mijenjanja različitih vrsta brusnog papira, poliranu površinu treba pažljivo obrisati sa 100% čistim pamukom i otopinom za čišćenje kao što je alkohol, jer mali šljunak lijevo na vanjskoj strani uništava cijeli rad na poliranju. Ovaj proces čišćenja je podjednako važan kod poliranja od brusnog papira do poliranja dijamanta. Sve granule i kerozin se moraju potpuno očistiti prije nego što se poliranje nastavi.

3. Koristite mekani štapić ili bambusov štap za poliranje šmirglom. Kada polirate okruglu ili sferičnu površinu, koristite mekani štap za bolju suradnju sa zakrivljenjem okruglih i sfernih površina. Čvršće trake od drva kao što je drvo trešnje pogodnije su za zaglađivanje izgleda eksterijera. Kraj obrubljene trake omogućava da se prilagodi obliku čeličnog komada, čime se izbegava oštar ugao trake (ili trake od bambusa) koja dodiruje spoljašnjost čelika kako bi formirala dublju ogrebotinu.

injection-machine-screw45307538952


Par: Koje su karakteristike procesa vijka za stroj za brizganje ispušnih plinova?

Sljedeći: Brzina vijka stroja za ubrizgavanje ispušnih plinova