[[TitleIndustry]]

Da li je vijak za zaustavljanje vode koji se koristi na gradilištu podijeljen u guste niti?

Date:Feb 02, 2021
Vijak za zaustavljanje vode obično se koristi u zgradarstvu, kao što su podrum vile, stanica za pročišćavanje otpadnih voda, propusni otvor, podzemna integrirana galerija cijevi i drugi podzemni projekti, a osnovni je ukrasni građevinski materijal koji se često koristi u građevinskoj gradnji, različit od tehničkih standarda Na gradilištu su i propisi o svilenim zubima različiti. Da li je vijak za zaustavljanje vode dobar za grube ili fine zube?

Uobičajeni vijci za zaustavljanje vode su svi grubi zubi. Zbog praktičnosti grubih zuba koji prolaze kroz žicu, odvojeni vrtni čelik možete odmah staviti u mašinu za narezivanje navoja, međutim vijak ekstrudera za sitne zube previše je težak za proizvodnju i obradu cijele niti, a samo više glava Može se napraviti vijak za zaustavljanje vode blype. Prilikom provlačenja navoja mora se prvo proći blype dijela, a drugi kraj, pa su koraci proizvodnje i obrade blype vijka za zaustavljanje vode relativniji u procesu proizvodnje. Na razini cijena, zbog razlike između alata za brušenje navoja blype i debelih iverja, blype-u treba otprilike dva do tri puta više od debelog iverja, a postupak proizvodnje nije debeo iver kompliciran, stoga cijena vode s više glava blype zaustavni vijak je malo viši.

Na razini primjene gradilišta, razmak vodilice za zaustavljanje vode od vijka s blypeom je mali, a strukturna armatura je relativno stabilna. Međutim, brzina rastavljanja je relativno mala kada se rastavlja i montira kabelski svežanj, što ugrožava radnu efikasnost radnika, međutim, brzina rastavljanja vijka za zaustavljanje vode od guste iverje je brža, a kvadrat demontaže se mijenja. Sveobuhvatno, obojica imaju svoje prednosti i nedostatke. Većina gradilišta odabire zaporni vijak za grube zube za kabelski svežanj, koji je isplativ i prikladan za rastavljanje i sastavljanje.

2001

Par: Primjena vijka za zaustavljanje vode

Sljedeći: Vijak Air Compressor mali srednje veliki sadržaj održavanja