[[TitleIndustry]]

Mjere za dugoročnu isključivanja injection moulding stroj vijak

Date:Dec 12, 2018

Prvo, održavanje injection moulding strojvijaki plijesni

 

Prije injection moulding stroj je zaustavljen, kalup treba biti okrenuta stanje 5-10mm intervala, tako da zglobni (zakrivljena ruku) struktura stezni stroj je polu-ravnanje stanje, tako da zglob struktura (zakrivljena ruku) od je injection moulding stroj nije pod stresom. Ostati u stanju za bolje održavanje plijesni i stezanje strukture.

 

Drugo, bačve čišćenje materijala

 

Prije zaustavljanja stroja, plastika u cijev treba očistiti i očistiti, i plastike između PP, PS i PE trebaju se očistiti originalni plastični preostalih unutar bačve. Nakon čišćenja, moždani udar vijak je popustio maksimalno moždani udar. Ovo se može izbjeći gori dio glave vijka kad je uključeno napajanje sljedeći put.

 

1. ako je plastika koristi HB opće namjene plastike, prirodna plastika se može čistiti bez potrebe za čišćenje plastike unutar bačve.

 

2. ako koristi plastike u boji, VO požar razreda plastike, korozivne plastike i staklena vlakna plastike mora očistiti s plastičnim između PP, PS i PE. Po završetku čišćenja, temperature materijala cijevi mogu direktno zatvoriti.

 

Treće, za kalup, cijev hladnjaka, hidraulična ulja hladnjak drenaža

 

Kao prvo, moramo zatvoriti dovod struje rashladni toranj, vodotoranj pumpa, hladnjake opreme i kalup temperatura opreme, a zatim učinite sljedeće četiri točke drenaža zaštite.

 

1. zatvorite ulazu i izlazu ventila za hidrauličko ulje hladnije injection moulding stroj, maknuti u ulazu i izlazu spojevima, i ispuhati zaostale vode unutar hladnjaka s zračni pištolj klima kompresor (da luče) da se izbjegne hrđa unutra vodu. r prsten ili oksidacije.

 

2. zatvorite ulazu i izlazu ventila hlađenje vode prsten bačve (materijal cijevi), ukloniti u ulazu i izlazu spojevima i koristiti zračni pištolj klima kompresor ugasiti zaostale vode unutar rashladne vode prsten (luči vani) kako bi se izbjeglo vode rin g. interno zahrđao ili oksidirani.

 

3. zatvorite dovod i ventilne grupe s plijesni (muški/majka) i ukloni uvale i izlaz za cijev i korištenje zračni pištolj klima kompresor ugasiti (izluči) rezidualna vlaga unutar sustava transporta vode od plijesni. Izbjegavajte hrđa kalup jezgre.

 

4. konačno, napajanje klima kompresor opreme je zatvorena, a preostali zrak pritisak je pušten.

 

Četvrto, električne zaštite injection moulding stroj

 

Prije vijak operacija ubrizgavanja moulding stroj je završen, molimo vas da potvrdite da li prekidača za napajanje svake ubrizgavanje oprema za modeliranje je prekinuo vezu, da li vrata i prozori su zatvoreni, a na radionici treba napraviti dobar način da onemogućiti miš grize redak. Električna kutija je vodonepropusna i vlaga dokaz. Injection moulding stroj kontrole okvira je zatvorena kako bi se spriječilo miša uđu unutra i oštećivanje računala domaćina.


Par: Ekstruder vijak održavanja

Sljedeći: Kako kontrolisati razliku u boji proizvoda za vijčanu mašinu za brizganje