Osnovne specifikacije za rad burgije sa dva zavrtnja

Osnovne specifikacije za rad burgije sa dva zavrtnja

Date:Jun 02, 2017

Osnovna specifikacija za rad burgije Twin Screw

1, vožnja

1.1 grejanje grejanja: ukupan prekidač za napajanje i svaki prekidač za uključivanje električnog grejača, u skladu sa procesom grejne zone (120 stepeni) za podešavanje parametara, počeli su zagrevati.

1.2 Nakon što temperatura grejanja dostigne zadatu vrednost, nastavite sa termostatom od 30 ~ 45 minuta, (zbog toga što je temperatura od cilindra do vijaka potreban proces, tako da i dalje traje dugo) istovremeno da bi se dodatno ispitala kontrola temperature instrumenti i elektromagnetski Tačnost rada ventila.

1.3 Ručna fleksibilna spojnica za određivanje normalne, dvostruke zavrtnjeve i spoja sa metalnim rukavom sa menjačem za provjeru da li je smjer mjenjača klizna (ako je previše klizna, vjerovatno je slučaj visokog obrtnog momenta, oštećenja na trnku Glava spojnice, uglavnom kod nekih domaćih proizvođača dvostrukih vijaka) može biti spremna za pokretanje glavnog motora, zatvaranje prekidača za napajanje, pomoćnog prekidača za napajanje i početka, podešavanja broja domaćina i postepenog povećanja glavna brzina vretena, brzina u praznom hodu nije veća od 40r / min, ne više od dva minuta.

1.4 aktivni rad u praznom hodu Ako nema izuzetka, možete pritisnuti taster za pokretanje feedera, podesite brzinu feed-a da biste započeli što je moguće niže kako biste započeli hranjenje. Materijal se isprazni, a zatim polako podiže brzinu zavrtanja feed-a i glavnu brzinu zavrtnja, tako da se feeder i brzina hosta podudaraju sa podešavanjem u bilo kom trenutku, pa pažljivo upućuju na trenutne instrukcije domaćina, tako da struja domaćina ne prelazi nominalna struja, operacija, ukoliko je abnormalna, treba biti blagovremeno tretman parkiranja.

1.5 Da bi se izbeglo pregrevanje materijala sa visokim smicanjem, svaki cilindar je opremljen sistemom za hlađenje cirkulacione meke vode. Svaki cilindar kontroliše elektromagnetni ventil i instrument za kontrolu temperature. Staza za pokretanje vožnje, sistem hlađenja se ne mora otvoriti, nakon trčanja, posmatrati porast temperature svake odsečaka domaćina, jer slučaj određuje upotrebu sistema hlađenja. Nakon određivanja vode, generalno nije potrebno podešavati u normalnom radu. Podešavanje ventila za hlađenje nije preveliko, preveliko, može doći do previše temperature, vremena zagrevanja i vremena.


Par: Kako pojedinačno izvlačiti bačve za ekstrudere

Sljedeći: Upoređivanje i primena jedne vijčane cijevi i izvlačenja brušenih vijaka