Usporedba tri vrste Grijača

Usporedba tri vrste Grijača

Date:Oct 24, 2016

Za usporedbu tri vrste grijača:

1. otpor grijača grijanje je najprimitivnije, učinkovitost također je najgori, obično Toplinska učinkovitost samo oko 70 posto, puno topline u zrak.

2. u odnosu na infracrveno grijanje otpor je malo bolje, ali još uvijek puno topline u zrak, ali ne infracrveni sebe u zrak, ali objekat koji se grije toplina u zrak.

3. leteći kao što su Magnetni grijač je sloj izolacije kada topline gotovo bez gubitka učinkovitosti Zamotan u grijanim objektima, a zatim magnetsko polje kroz izolacijski sloj direktno grijanje objekta sama, tako je najviši, Toplinska učinkovitost je više od 95%. Budući letjeti kao Elektromagnetski grijanje grijanje grijanje objekata tako da nema gubitka prijenosa topline i ušteda energije je o otpornosti grijanje 30% - 70% pod istim uvjetima, karakteristike infracrvene grijalice jer toplina i Elektromagnetski grijanje može napraviti detaljnu usporedbu, već daje temperatura izračun treba letjeti pod istim uvjetima kao Elektromagnetski grijanje infra grijanje i uštede energije od 20%.


Par: Grijač radi

Sljedeći: Injection Moulding stroj vijak cijev dijelovi tvore mlaznica