Kako smanjiti trošenje i poboljšava upotreba vijak cijev

Kako smanjiti trošenje i poboljšava upotreba vijak cijev

Date:Dec 11, 2017

Vijak injection moulding stroj radi za dugo vremena pod visokim tlakom, visoka temperatura, visok mehanički moment i koeficijentom trenja okoliš. Prethodnom faktori su potrebne tehnološke uvjete, ali abrazija uzrokovanih trenjem je neizbježan. Opće vijak se liječi Površinske nitriding poboljšati površinska tvrdoća, a to je poboljšati otpornost na trošenje. Ali ako uzrok habanje se ne odnosi, oblačenje i suza će ne biti smanjen koliko je god moguće, a radni vijek vijka uvelike će se smanjiti.


Uvode se sljedeće 2 boda izazvati uzrok trošenje naVijak cijevi metodom smanjuje trošenje


1. Svaka od plastičnog materijala ima idealan plastične obrade raspon temperature, tako da temperatura obrade cijevi treba kontrolirati u blizini raspon temperature. Zrnati plastike iz lijevka u cijev, prvi stići ćete do hranjenja sekciji u odjeljku hranjenja će se pojaviti suho trenje, kad nedovoljno ove plastike su žestoke otapanje cijevi zid i vijak trošenja površina povećava lako; slično tome, odjeljku sažimanje i homogene sekcije ako rastaljene plastike nije poremećaj oba će uzrokovati trošenje.


2. brzinu treba pravilno prilagoditi. Jer dio plastike se dodaje sa fortifier, kao što su staklena vlakna, minerale ili drugim materijalima za punjenje. Ovi materijali su često mnogo abrazivnom od rastaljene plastike. Kada injekcija te plastike, ako koristi visoke brzine, posmične sile plastike također će se povećati, u međuvremenu, više vlakna će ojačati i isjeckan vlakna će sadržavati više oštro završava, što će uvelike povećati trošenje sila. Kada anorganski Minerali klize na velikim brzinama na površini metala, struganje efekt nije mala. Dakle brzina ne popravite previsoko.


Par: Ekstruder vijak barela uzroka od habanja

Sljedeći: Složenost konstrukcijskog dizajna i obrada dvostrukog izvlačnog brušenog ekstrudera