Nitriding obrada barela obrada se vrši kroz strug plastičnog mehaničkog vijaka

Nitriding obrada barela obrada se vrši kroz strug plastičnog mehaničkog vijaka

Date:Jul 13, 2017

Nitriding Screw Barrel obrada vrši se pomoću strujnog plastičnog mehaničkog zavrtnja, stavlja ga u nitridnu peć, napunjenu azotom na određenoj temperaturi, vlažnosti i drugim okruženjima. Nakon određenog perioda nitriranja, koji u površini vijka formira sloj relativno visoke tvrdoće nitrid sloja. Ovo povećava otpornost na abraziju i izdržljivost vijaka.

Upotreba vijačnih mašina se stalno poboljšava, oprema kompresora vazduha - vijčani kompresor sa komponentama visokog kapaciteta, Nitriding Screw Barrel cilindrična brzina rotora je niska i postiže najbolje ulje, kako bi se postigla visoka efikasnost i visoka pouzdanost. Najnoviji dizajn obezbeđuje da su temperatura sistema i temperatura komprimovanog vazduha izuzetno niski. Da biste osigurali da su sve komponente najbolji efekat hlađenja i maksimalni vek trajanja.

Bušilica za bušenje (PDM bušilica) je tečnost za bušenje kao pokretačka snaga, pritisak tečnosti može se pretvoriti u mehaničku energiju zapremine podzemne bušilice. Kada se mulj pumpa pumpe blata preko obloga ventila u motor, dovod i izlaz motora dovodi do stvaranja određene razlike pritiska, Nitriding Screw Barrel radi promovisanja rotora oko osi rotacije statora, kao i brzine i obrtnog momenta kroz univerzalno vratilo i vratilo za prenos na bušilicu, kako bi se postigli rezultati bušenja.

Vijak od nerđajućeg čelika je napravljen od nerđajućeg čelika od 9Cr18MoV, preko celokupnog kaljenja, posebno za obradu PC, PMMA, PET prozirnih proizvoda i otpornih na koroziju U-PAV, ABS, PP vatrom i drugu plastiku. Nitriding Screw Barrel Potpuno je za krajnje korisnike da reše hromirani zavrtanj sa hromiranog sloja problema, ali i da obezbedi da proizvodi za zaštitu životne sredine budu vaši idealni dobri helperi.


Par: Planetarni zavrtni burevi i aplikacije

Sljedeći: Ekstruder Screw Barrel Rešenje razloga preloma