Guma cevi od gume može igrati ulogu u regulisanju proizvodnje

Guma cevi od gume može igrati ulogu u regulisanju proizvodnje

Date:Oct 24, 2017

Gumeni ekstruder je jedna od mašina i opreme za industriju gumenih mašina, široki asortiman, široko rasprostranjen, ne samo širok spektar gumenih ekstrudera, vijak, to jest širok spektar vijčanih vijaka, uključujući hladnjake Vijci za ekstruder, konvergentni Primarni i sekundarni složeni vijci Vijci za hladne hranilice, šipke Tip čepa Vijci sa hladnom hranom, vijci s vodom Vijci sa hladnom hranom, poklopci sa glavnim i sekundarnim navojem Vijak hladnog vijaka za zavrtanje, zasebni vijak za vruću hranu za vruću hranu, vruće napajanje cilindrično vijak i konusni vijak za vruću hranu.

Gumeni vijak ekstrudera, uključujući gumeni kompresioni odjel, odvodni dio, prilagoditi dijelu kompresije ovih dijelova, u dnevnim proizvodnim radovima odigrala je veliku ulogu. Znaš li? Zapravo, gumeni ekstruderski vijak je takođe projektovan na plovnom putu, koji mora učiniti da koristi mogu imati ulogu u regulisanju proizvodnje.

Postoji širok spektar domaćih gumenih ekstruderskih vijaka, a većina njih je 38Crmoal puževa, ali ako ima puno detalja o procesu nitridiranja, to je takođe razlika u određivanju kvaliteta vijka. Kako je proizvodnja gumenih ekstrudera relativno velika, pa je gubitak vijka gumenog ekstrudera veliki, tako da su zahtjevi gumenog vretena ekstrudera također relativno visoki.

U procesu normalne rotacije vijka, materijal će biti trenje sa cijevima i cijev, u dugotrajnoj akumulaciji trenja, postepeno će se nositi vijak i cijev radne površine, tako da se vijčani prečnik postepeno smanjen, promjer postepeno povećan, trošenje će biti sve više i više. Međutim, pošto se otpor glave i kolektora ispred cijevi ne mijenja, povećava se protok ekstrudiranog materijala, što rezultira smanjenjem protoka ekstrudera. Rezultat ovog fenomena je to što materijal sadrži materijale koji sadrže kalcijum karbonat i staklena vlakna i ostala punila, ali i da dodatno ubrzaju zavrtanj i stepen habanja cijevi.

Pored gore navedenih razloga, ako je materijal u neki od metala i drugih ostataka, koji je povređen sa vijkom i cijevom, fatalan, tako da u normalnom radu pažljivo provjerite da li je vijak oštećen metala i drugih ostataka.


Par: Kakva je razlika između zavrtnja sa dvostrukom legurom i cevi za nitriranje?

Sljedeći: Rubber Screw BarrelŠiroka paleta aplikacija