Gumeni vijak cijev širok raspon aplikacija

Gumeni vijak cijev širok raspon aplikacija

Date:Sep 15, 2017

Gumeni ekstruder spada strojne opreme u gumeni strojevi industrija, koja ima širok raznolikost od naširoko koristi, ne samo da je širok raspon guma ekstruder, navoj, koji je, gumeni ekstruder vijak tipa je također mnogo, uključujući hladne hrane ekstruder vijak , konvergentne glavni pomoćni Kompozitni konac hladne hraniti ekstruder vijak, šipke klin vrsta hladnog ekstruder vijak za napredovanje, cijev KLIN tip hladne hrane ekstruder vijak, cijev klin tip hladne ekstruder vijak, odvajajući klin hladne hrane ekstruder vijak, vruće cilindrični vijak za napredovanje i vruće hrane konusni vijak, i sl., sa glavnom pomoćna spoj nit.

Gumeni ekstruder vijak sadrži plastičnih stisnuti dio, Ispušni dio, odjeljak podešavanje kompresije i tako na ovih nekoliko dijelova, odigrao vrlo veliku ulogu u svakodnevnom radu proizvodnje. Znaš što? U stvari, u gume ekstruder vijak također dizajniran plovnog puta, to je prednost može igrati ulogu u reguliranju proizvodnje.

Domaće gumeni ekstruder vijak širok izbor, i većina njih su 38Crmoal od puževa, ali ako je proces u nitriding tamo su mnoge detalje divizije, koja je također odlučila da jebeš kvaliteta razlika. Zbog velike proizvodnje omjer gumene ekstruder, gubitak vijak ekstruder gume je veći, pa uvjet gumeni ekstruder vijak je također veća.

Postoje mnoge vrste gumene strojeva i opreme, za većinu guma strojeva i opreme, vijak i bačve su važne komponente, u procesu stroj operacija ima vrlo važnu ulogu i u procesu dugotrajne uporabe, vijka i cijevi će neizbježno se pojavljuju male probleme, onda što je uzrok vijak i bačve oštećenja? Sada pogledajmo na razloge.

Tijekom normalne rotacije vijka, materijali će biti s vijkom i bačve trenja, dugo trenja akumulacije, vijak i bačve radne površine postupno će se nositi, tako da Promjer vijka se postupno smanjuje, Promjer na postupno povećati bačvi rupu, nositi će postati veći. Međutim, jer otpor otvorena nos i Razvodne ploče cijev nije promijenio, učinit ekstrudirani materijal naprijed kada protok raste, tako da padom proizvodnje ekstruder, rezultat je to povećanja materijala u u cijev vremena, rezultira materijalnih razgradnje, ako je polietilen, razgradnje plina klorovodika će učvrstiti vijak i cijev korozije, ako materijal sadrži kalcij karbonat i staklena vlakna punila materijala, ali i dalje ubrzati trošenje stupanj vijka i cijevi.

Osim navedenih razloga, ako u materijalu u neki metal i ostale sitnice, ovo je otrovnije vijak i bačve štetu, tako da u normalnom radu vremena, treba pomno istražiti kako bi se spriječilo vijak metal i ostale krhotine štete.


Par: Inovativni tehnološki trendovi u bundu sa dva zavrtnja

Sljedeći: Kako razlikovati bare i zavrtnje