Rubber Screw BarrelŠiroka paleta aplikacija

Rubber Screw BarrelŠiroka paleta aplikacija

Date:Aug 30, 2017

Gumeni ekstruder je jedna od mašina i opreme za industriju gumenih mašina, široki asortiman, široko rasprostranjeni, a ne samo širok spektar gumenih ekstrudera, tako je i vijčani, odnosno gumeni vijak tipa vruće, uključujući hladnu hranu Vijci za ekstruder, Konvergentni primarni i sekundarni složeni vijci hladni vijak vijci, šipke tip čepovi hladni vijak vijci, tip snopa vijak hladnjaka ekstruder vijci, poklopci sa glavnim i sekundarnim navojem vijak hladnog vijaka sa zatvaračem tipa, vijčani vijak hladnog vretena, vrući napon cilindrični vijak i vijčani vijak za toplu hranu.

Gumeni vijak ekstrudera, uključujući gumeni kompresioni odjel, odvodni dio, prilagoditi dijelu kompresije ovih dijelova, u dnevnim proizvodnim radovima odigrala je veliku ulogu. Znaš li? Zapravo, gumeni ekstruderski vijak je takođe projektovan na plovnom putu, koji mora učiniti da koristi mogu imati ulogu u regulisanju proizvodnje.

Domaći gumeni ekstruder širi širok spektar, a većina njih je 38Krmoal puž, ali ako u procesu nitridinga postoji puno detalja, a to je da se utvrdi kvalitet vijaka nije isti. Kako je proizvodnja gumenih ekstrudera relativno velika, pa je gubitak vijka gumenog ekstrudera veliki, tako da su zahtjevi gumenog vretena ekstrudera također relativno visoki.

Tokom normalnog okretanja vijka, materijal će se trenirati s vijkom i cijevima. Pod dugačkom akumulacijom radne površine vijka i cijevi postepeno će se nositi, tako da se promjer vijaka postepeno smanjuje. Promjer se postepeno povećava, trošenje će biti sve više i više. Međutim, pošto se otpor glave i kolektora ispred cijevi ne mijenja, povećava se protok ekstrudiranog materijala, što rezultira smanjenjem protoka ekstrudera. Rezultat ovog fenomena je da materijal Ako materijal sadrži kalcijum karbonat i punila od staklenog vlakna, ali i da dodatno ubrza zavrtanj i stepen habanja cijevi.

Pored gore navedenih razloga, ako je materijal u neki od metala i drugih ostataka, koji je povređen sa vijkom i cijevom, fatalan, tako da u normalnom radu pažljivo provjerite da li je vijak oštećen metala i drugih ostataka.


Par: Guma cevi od gume može igrati ulogu u regulisanju proizvodnje

Sljedeći: Iznad brušenog vijaka iznenada ne pretvara razlog