Jednostruka upotreba cevi za vijke za analizu visoke efikasnosti

Jednostruka upotreba cevi za vijke za analizu visoke efikasnosti

Date:Jul 01, 2017

Jednostruko vijčana barela korištenje analize visoke efikasnosti

Upotreba jedne vijčane bureve u kontinuiranom poboljšanju opreme za kompresore vazduha - Jednostruki vijak Barevi kompresor sa komponentama visokog kapaciteta, brzina cilindričnog rotora je niska i postizanje najboljeg ulja, kako bi se postigla visoka efikasnost i visoka pouzdanost. Najnoviji dizajn obezbeđuje da su temperatura sistema i temperatura komprimovanog vazduha izuzetno niski. Da biste osigurali da su sve komponente najbolji efekat hlađenja i maksimalni vek trajanja.

Jednostruki alat za bušenje bušilica za bušenje je tečnost za bušenje kao pokretačka snaga, pritisak tečnosti može se pretvoriti u mehaničku energiju zapremine podzemne bušilice. Kada se mulj pumpa pumpe blata preko obloga ventila u motor, dovod i izlaz motora dovodi do stvaranja određene razlike pritiska, kako bi se promovisao rotor oko osi rotacije statora, a brzina i obrtni moment kroz univerzalno vratilo i prenosna vratila do burgije, kako bi se postiglo bušenje.

Nerđajući čelik Jednodelna brtva od nerđajućeg čelika je od nerđajućeg čelika od 9Cr18MoV, kroz cijelo kaljenje, posebno za obradu PC, PMMA, PET prozirnih proizvoda i otpornih na koroziju U-PAV, ABS, PP vatru i drugu plastiku. Potpuno je da krajnji korisnik reši krom-hrom sa jednim vijkom sa kromiranim hromom, ali i da obezbedi da su proizvodi za zaštitu životne sredine vaš idealan pomoćnik.

Nitriding Single Screw Barrel obrada se vrši pomoću strujne plastične mehaničke Single Screw Barrel, stavlja ga u azotnu peć, napunjenu azotom na određenoj temperaturi, vlažnosti i drugim okruženjima. Nakon određenog perioda nitriranja, a time i formiranja površinskog sloja pojedinačnog vijaka sa relativno visokom tvrdoćom nitridnog sloja.


Par: Kako suditi na kvalitet jedne cevi za zavrtanje

Sljedeći: Kako pojedinačno izvlačiti bačve za ekstrudere