Funkcija i upotreba ekstrudera bunara sa dva vijka

Funkcija i upotreba ekstrudera bunara sa dva vijka

Date:Jun 16, 2017

Funkcija i upotreba ekstrudera Twin Screw Barrel

Pomoćna oprema dvostrukog ekstrudera uglavnom sadrži uređaj za napajanje, uređaj za ispravljanje, uređaj za predgrijavanje, uređaj za hlađenje, uređaj za vuču, merač, mašinu za testiranje iskre i uređaj za uzimanje. Upotreba ekstruzione jedinice se razlikuje od opcione pomoćne opreme nije ista, kao što su sekači, duvaljke, uređaji za štampanje. Paralelni paralelni dvostruki vijčani ekstruder je značajna karakteristika: cijev se može podijeliti istovremeno, vijka i bočni sloj se mogu proizvoljno kombinirati.

Hemijski građevinski materijali su fokus nacionalne industrijske politike za podršku novim građevinskim materijalima, država je 1994. godine osnovala voditeljsku grupu za koordinaciju hemijskih građevinskih materijala i razvila plan razvoja industrije u 2000. godini, kako bi promovisala industriju kineskih hemijskih građevinskih materijala zdravo i uredan razvoj je odigrao ogroman uticaj. Ekstruderi sa dvostrukim vijkom zahtijevaju strogo obrađivanje materijala i materijala koji su osjetljivi na smicanje.

Ekstruder dvostrukog vijaka sa bakljom je vrsta ekstruzione opreme koja se sastoji od mesinga, sa svojim odličnim performansama obrade se sve više koristi i postaje glavni trend razvoja tržišta. Pogonski sistem je ključna komponenta dvostrukog izvijača koji zahteva veliki izlazni moment i veću aksijalnu silu. Međutim, zahvaljujući graničnoj udaljenosti između dva zavrtnja, prenosna postrojenja, izlazna vratila i dizajn ležajeva postavljaju veoma visoku potražnju.

Nivo eksternog dvostrukog švajcarskog šesta generacija je da dodje do cilja, oko dvostrukog vretena ekstrudera, visoku efikasnost proizvodnje, snažnu plastifikacionu sposobnost mešanja, dobru operativnu stabilnost, nisku potrošnju energije i višefunkciju. Korišćenje šest velikih tehnički indikatori učinka, uspješan razvoj prve domaće φ30 efikasne višefunkcionalne dvostruke vijke za ekstrudiranje granulacije unit.With co-rotirajući twin-screw ekstruder mehanizam odstupanja od temeljne studije. Preko analize materijala Efekti fizičkih osobina, isparljivog sadržaja, uslova procesa ekstruzije, geometrijskih parametara vijčanih elemenata i kombinacionog oblika na efikasnosti isparavanja isparljivih materija proučavani su u procesu formiranja i ispuštanja niskotemolarnog isparljivog gasa tokom procesa ekstruzije . Formiranje uslova i ubrzavanje različitih faktora pucanja balona.

Sadašnja situacija i razvoj sistema za hranjenje paralelnog dvostrukog izvijača. Preko analize i istraživanja funkcionalnih i strukturnih karakteristika sistema hranjenja paralelnog dvostrukog izvijača, na osnovu sumiranja različitih tipova hranilaca u zemlji i inostranstvu, Da bi se istražilo rješenje za rješavanje problema mosta bunara, pronaći načine za poboljšanje prilagodljivosti vijaka za hranjenje materijala i dizajniranje novog sistema za hranjenje, bolje rješenje problema materijalnog mosta.

Održavanje ekstrudera bunara Twin Screw:

Prvo, upotreba 500 sati nakon menjača će biti mlevenje gvožđa ili drugih nečistoća u zupčanici, tako da se zupčanik treba istovremeno očistiti za zamjenu maziva mjenjača.

Drugo, nakon određenog vremenskog perioda do ekstrudera da sprovedete sveobuhvatnu kontrolu, proverite sve zatezanje vijka.

Treće, ako se proizvede iznenadni nestanak struje, glavni pogon i grejanje da se zaustave, kada se nastavi napajanje, cilindar mora ponovo da se zagreva do odredbi temperature i izolacije neko vreme pre početka ekstrudera .

Četiri, kao što je otkrivanje instrumenta, pokazivač do punog nivoa, treba da proveri da li je kontakt sa ivicom termopara dobar.


Par: Upoređivanje i primena jedne vijčane cijevi i izvlačenja brušenih vijaka

Sljedeći: Važnost bure za vijke (1)