Važnost bure za vijke (1)

Važnost bure za vijke (1)

Date:Mar 30, 2017

Mnogo puta smo naglasili da je veličina bakra za vijčanu ambalažu najvažniji deo injektiranja. Tokom proizvodnje, plastične cementne sirovine od repa u cilindar mašina za brizganje plastike, od glave brizgaljke za ubrizgavanje kalupa ubrizgavanja u šupljinu . Tokom procesa, cijev za vijke nosi raznovrsnu visokotlačnu plastiku i visoku temperaturu, kao i različitu radnu temperaturu.veleprodajni vijci barrel.jpg
Koji je princip neuspjeha šarafa?


1) Stanje korišćene veleprodajne vijčane cijevi

Kada je veličina burgije za vijke koristi se u lošem stanju, temperatura iznad 200 stepeni, ne samo da mora da nosi visoki pritisak ubrizgavanja, već i da nosi abraziju staljenog materijala i često zagledan. Tokom procesa rada vijka, takođe ima veliki pritisak i obrtni moment.


2) mehanizam kvarova

Takođe se uzima u obzir da je ispad štapića vijčanog stuba posledica istrošenosti uglavnom uzrokovan "abrazivnim habanjem". Plastične ili čestice za pakovanje između vijka i cilindra uzrokuju gubitak materijala zbog sile koja deluje na vijku.

Osim toga, plastika i punioci na visokoj temperaturi često raspadaju korozivne medije, površina vijčane korozije, proizvodi korozije se lako skidaju iz plastike, što rezultira gubitkom materijala. Interakcija habanja i korozije pogoršava propust vijaka.


Da se nastavi ..

Par: Funkcija i upotreba ekstrudera bunara sa dva vijka

Sljedeći: Važnost bure za vijke (2)