Važnost bure za vijke (2)

Važnost bure za vijke (2)

Date:Mar 30, 2017

Faktori utiču na vreme upotrebljene šrafove

Analizira se od pogleda mehanizma kvarova, što uglavnom utiče na vreme korišćenja vijčane palice? Tehnička u fabrici za vijčana cijev za brizganje nam govori kao učesnike:

1) Dizajn

2) Materijal

3) Kromiran metal na izgledu

4) Nitriding

5) Zavarivanje boje ili prskanjem radi očvršćavanja legure

6) Izbor materijala i površinski tretman za cev

7) Materijali (kao što su čestice plastike, performanse masterbatch-a) i rad (brzina, povratni pritisak itd)alloy screw barrel made in china
Kako odabrati?

Kada se odlučite za kalup za ubrizgavanje, prvenstveno prema prirodi obrade plastike, izaberite oriziran za strukturu vijčane šipke. Kao odnos dužine prema prečniku, odnos kompresije, visina, širina ivice itd.


Drugo, izaberite za materijal i odgovarajuću površinsku obradu. Ako plastični proces proizvodi malo jakog korozivnog gasa.


Uopšte uz višu temperaturu formiranja veleprodajne planetne cijevi , veća korozijska funkcija vatre. Na ovakvom stanju, treba uzeti u obzir da izaberete štap za visoke vijke za vijke. Pored toga, ako je tvrdoća zrna previše jaka, dovestiće do ozbiljnog abraziva Zato morate da uzmete u obzir da izaberete štap sa visokom tvrdoćom.


Uobičajeno, vijčana cev zvijezda od tvrdog metala napravljena u porcelanu ispunjava vaše zadovoljavajuće iznad dva zahtjeva, neke fabrike su razvile vrstu vijčane vrpce, tvrdoće i korelacione performanse, na osnovu početnog dizajna.


Čitaj više..

Par: Važnost bure za vijke (1)

Sljedeći: Četiri korisna načina poboljšati vještačku vještačku vijku (2)