Twin Screw Barrel širok spektar aplikacija i dug životni vek

Twin Screw Barrel širok spektar aplikacija i dug životni vek

Date:Oct 24, 2017

Dvostruki zavrtanj sa: ravnomerno mešanje plastike, visok prinos, stabilan kvalitet, širok spektar adaptacija, dug vijek trajanja, PVC prašak se formira i tako dalje. Pomoću odgovarajućeg kalupa za glavu i pomoćne opreme mogu se naći razne termoplastične plastične mase, naročito tvrdi polivinilkloridni prah, direktno u cev, mogu se izvršiti i ploče, ploče, trake, filmovi i materijali za profil, kao što su plastični proizvodi. Modifikacija različiti postupci granulacije plastike i praška.

Dvostruki ekstruder je stabilan u performansama i omogućava talenu da se ekstrudira na nižim temperaturama. Cev je opremljen grijačem od livenog aluminijuma sa visokom termičkom efikasnošću, brzom i jednoličnom temperaturom i ventilatorom za hlađenje. Dvostruki vijak dizajniran u konusu prenosnog dijela korištenja novog pogona pogonske frekvencije ili DC motornog pogona, glatkog rada, obrtnog momenta prenosa, visoke efikasnosti. Dvostruki vijčani konus kroz uvozni pretvarač ili regulator DC može postići stabilnu regulaciju brzine, visoku preciznost, uštedu energije. Korišćenje inteligentnog digitalnog regulatora temperature sa dvostrukim prikazom, kontrola visoke preciznosti, niske temperature fluktuacije. Konusni dvostruki zavrtanj sa zaštitom od preopterećenja i alarmom, temperaturu cirkulacije ulja u jezgri vijka, hlađenjem ulja u bačvi i drugim funkcijama, i opremljen sa vakuumskim izduvnim cevnim uređajem i kvantitativnim uređajem za hranjenje. Konični dvostruki vijak je efikasno mešanje, uređaj za ekstrudiranje. Mašina ima karakteristike male brzine sečenja, lako raspadanje materijala, jedinstveno mešanje plastike, stabilan kvalitet, visoku izlaznost, širok opseg primene i dug životni vek.

Dvostruki zavrtanj električni sistem upravljanja, sa dvije vrste obične kontrole i računarske kontrole. Glavni režim rada ima dve vrste DC regulacije brzine i frekvencije, kako bi korisnik izabrao, mekani plastični koncept je uvek bio kroz dizajn vijka, UPVC cijevi za brzo ekstrudiranje pruža jaku garanciju. Dvostepeno jezgro sa dvostrukim zavrtnjima u obliku konopa Sistem za kontrolu temperature vanjske cirkulacije osigurava da različite formulacije mogu proizvesti visokokvalitetne cijevi UPVC. Konusni dvostruki vijak Visokoučinkovit sistem niske buke sa hlađenjem Pouzdan i efikasan vakuumski izduvni sistem, visoka preciznost, široka brzina, sistem prisilnih doziranja, menjač obrtnog momenta visokih performansi, savršen precizni sistem automatskog upravljanja, precizan i stabilan sistem kontrole brzine. Konusni dvostruki vijak sa plastičnim miješanjem ravnomerno, visokim prinosom, stabilnim kvalitetom, širokim opsegom prilagođavanja, dugim vekom trajanja, direktnim oblikovanjem prašine i sl. Pomoću odgovarajućeg kalupa za glavu i pomoćne opreme mogu se naći razne termoplastične plastične mase, naročito tvrdi polivinilkloridni prah, direktno u cev, mogu se izvršiti i ploče, ploče, trake, filmovi i materijali za profil, kao što su plastični proizvodi. Modifikacija različiti postupci granulacije plastike i praška.

Dvostruki vijak je stabilan i omogućava talenu ekstrudirati na relativno niskoj temperaturi. Cev je opremljen grijačem od livenog aluminijuma sa visokom termičkom efikasnošću, brzom i jednoličnom temperaturom i ventilatorom za hlađenje, specijalno dizajniranim pogonom. Novi motor s promenljivom frekvencijom ili DC motorni pogon, glatko upravljanje, momenat prenosa, visoka efikasnost. Kontrola brzine dvostrukog vijka konusa, visoka preciznost, ušteda energije. Korišćenje inteligentnog digitalnog regulatora temperature sa dvostrukim prikazom, kontrola visoke preciznosti, niske temperature fluktuacije. Sa zaštitom od preopterećenja i alarmom greške, temperatura cirkulacije ulja u jezgri, hlađenje u bačovom i drugim funkcijama, i opremljena sa vakuumskim izduvnim cevnim uređajem i kvantitativnim uređajem za napajanje.


Par: Iznad brušenog vijaka iznenada ne pretvara razlog

Sljedeći: Prednosti i nedostaci ekstrudera