Koji je tip Uvijte vijak cijev blizanac?

Koji je tip Uvijte vijak cijev blizanac?

Date:Jun 02, 2017

Koji je tip uvijte vijak cijev blizanac?

Postoje mnoge vrste vijak u Twin vijak cijev, u klasifikaciji Twin vijak cijev ekstruder, postoje različite rotacije smjera vijak i kombinacija vijak u zaruke ili ne tip vijak;

Prema spiralu dio vijka, može se podijeliti na modularne i integralni vijak; prema vanjskom promjeru vijka, može se podijeliti na cilindrični dvovijčana i stožaste dvovijčana.

⑴ prema dijelu vijak vijak je podijeljena na integralni vijak i modularne vijak.

① sastavni vijak: Ukupni vijak može se podijeliti na istom dijelu vanjskog promjera cilindrični vijak promjera i cilindričnog prečnika postupno smanjuje konusni vijak. Cilindrični vijak se dijeli na parcele vijak iz hranjenja dijela do homogenizacije dijela postupno promijeniti vijak i konac udaljenost iz iste i širinu nit iz sekcije hranjenja na odjeljak homogenizacije postupno povećanje proširenje vijak.

② modularni vijak: modularni vijak se odnosi na dio vijak vijak po broju različitih oblika kombinacija vijčanim jedinicama. Te nanizan jedinice su montirane na osovinu s dugi ključ ili sastavljen na šesterokutni vreteno postati namjenski vijak za utiskivanje plastični.

⑵ po dva vijka osi linije paralelne osi liniju paralelno s cilindričnim vijkom i osi Crta je paralelno konus vijak. Blizanac vijak cijev je podijeljen u dva vijak promjera isti, nakon sastavljanja dva vijak osi paralelno cilindrični vijak i dva vijak promjera od velike do male postupno promjena, nakon skupštine dva vijak osi linije nije paralelno kon iCAL vijak.


Par: Uzroci oštećenja barela zbog nepravilnog rada

Sljedeći: Bačva vretena ekstrudera se prenosi principom pozitivne raspodele