Cijev za Stožaste blizanac

Cijev za Stožaste blizanac

Osnovne informacije br. modela: dvostruki vijak cijev tip: profil ekstruder plastike obrađen: PVC baza materijala: 38crmoaia, 42CrMo isporuke: 25days zaštitni znak: JS-legure porijekla: zhoushan, Zhejiang, Kina materijal: plastični vijak: Twin-Screw grijanje-liječenje: dušik , Galvazirani tvrdi Krom zahvaljivanje itd sastanak...


Osnovni podaci

BR. modela: dvostruki vijak cijev

Vrsta: Profil ekstruder

Plastične obrade: PVC

Osnovni materijal: 38crmoaia, 42CrMo

Dostava: 25days

Zaštitni znak: JS-legure

Porijeklo: zhoushan, Zhejiang, Kina

Materijal: plastične

Vijak: dvovijčana

Grijanje-liječenje: Dušik, Galvazirani tvrdi Krom zahvaljivanje itd sastanak

HS kod: 847790000

Opis proizvoda

Dvostruki Konusni vijak cijev visoke kvalitete

Za bimetallic vijak, usvojili smo naprednom tehnikom (HP/HVOF) površine otvrdne proces po cijeli vijak površine, WPT1 legure otporan na koroziju odijela za najlona, PVC, PC, PMMA i tako dalje. WPT2alloy otporan na koroziju i visoke temperature otporna odgovara na magnetskom snagom, maanetic prašak, magnezij i alumimum prah. Bakelit injekcija i tako dalje. WPT3 je kompatibilan sa WPT1 i WTPT2.

Za bimetallic cijev, skupili smo udio volfram sadržane u legure za 30% i 50% od previous10%, a također imamo dopovećanja obrada dužine do 4000mm od prethodne duljina 3000mm.

Tehnički parametri


Glavna prednost vijak cijev:


a. Nitriding napredne tehnologije

b. od korozije i trošenja opiranje dupleks Metal prskanje tehnologija

c. koristi posebne legure praha prskana i zavaren vijak za greben, i koristi različitih legura i zavarivanje metode za vijak za različite funkcije.


Pronaći odlične kvalitete cijev za stožaste blizanac proizvedeno u Kini od jednog od najvećih proizvođača i dobavljača - Jinsheng Bimetallic. Utjecati na napredne opreme i vrhunske tehnike, možemo ponuditi bačve za stožaste blizanac uz visoku otpornost, visoku kvalitetu i konkurentnu cijenu. S mnogim proizvodima na zalihama, dobro nam došli ili kupiti veleprodaja naših proizvoda.
Hot Tags: cijev za stožaste blizanac proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, prilagođene, cijena, zaliha, nabava, popust, proizveden u Kini